За нас

Фирма „ПЛАМ –Карагьозов“ ЕООД,

създадена през 1991 г., е преминала през доста етапи на развитие. Фирмата ПЛАМ изработва стандартно и нестандартно обзавеждане по индивидуален проект. За клиентите предлагаме цялостно и частично обзавеждане както за дома, така и за хотели, офиси, ресторанти, конферентни зали, кухни, детски стаи и др.
Фирмата произвежда врати от естествен фурнир и ламиниран МДФ, както и входни врати.
Ние работим с висококачествени материали и се стараем да задоволим високите изисквания на нашите клиенти, с доброто качество и изгодна цена, правейки понякога компромиси. Качеството на продукцията ни идва с постоянната модернизация на предприятието и добър подбор на персонала.

Мебели Плам Стара Загора е специализирана фирма с предмет на дейност – изработката на обзавеждане по стандартни и индивидуални проекти. При нас ще откриете цялостни решения за пълно или частично обзавеждане на вашия дом, офис, хотел, ресторант, заведение и други. За да задоволим високите очаквания на нашите клиенти, ние правим специален подбор на материалите, с които работим и през всички тези години сме отсели само най-добрите доставчици. В каталога ни можете да разгледате всички изработени от нас мебели по поръчка за наши клиенти. От дизайна до реализацията, нашите продукти са изпипани до последния детайл. Така вие получавате качествени и комфортни мебели, а ние удовлетворение, че сме реализирали вашия проект.